Πρόσφατα Θέματα
S3D shop widget
hp pavilion dv3-2050ev
2 απαντήσεις
3D FORUM :: Βοήθεια .... :: Βοήθεια ....
Σελίδα 1 από 1
hp pavilion dv3-2050ev
καλημέρα και καλως σας βρήκα.
Ηθελα να μάθων αν μπορώ να χρησιμοποιησω τα X3d gtlasses στο λαπτοπ μου χρησιμοποιώντας βεβαια την αντίστοιχη επιλογη του stereoscopic player. Έψαξα παντού αλλα λύση σίγουρη δεν βρήκα
δέχομαι απαντήσεις και στο e-mail μου p.psomas.cpt@gmail.com
Ηθελα να μάθων αν μπορώ να χρησιμοποιησω τα X3d gtlasses στο λαπτοπ μου χρησιμοποιώντας βεβαια την αντίστοιχη επιλογη του stereoscopic player. Έψαξα παντού αλλα λύση σίγουρη δεν βρήκα
δέχομαι απαντήσεις και στο e-mail μου p.psomas.cpt@gmail.com
Aristodikos- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010
x3d glasses
Καλώς όρισες. Από όσο γνωρίζω τα Χ3D glasses λειτουργούν σε CRT monitors μόνο και όχι σε TFT που είναι οι οθόνες των laptop. Επίσης παίζει ρόλο και το refresh rate του monitor που πρέπει να είναι κατ'ελάχιστο 85 Hz αλλά δεν θα πρότεινα τίποτα λιγότερο από 120 Hz.
Απ: hp pavilion dv3-2050ev
κατ' αρχην ευχριστω που απαντησες
λοιπον τεχνικος δεν ειμαι αλλα απ οτι εχω διαβασει σε πολλα φορουμς το refresh rate στις TFT οθονες είναι εντελώς πλασματικο για τον λόγο οτι δεν διαμορφώνουν την εικόνα μέσω σάρωσης όπως οι πυροβολου. Διάβασα επίσεις ότι κάποιος με ένα ασερ τ κατάφερε χρησιμοποιώντας τον stereoscopic player ο οποιος, απ ότι τον δουλεψα, έει μίαεπιλογή γα x3d glasses που αν το κανεισ πλήρη οθόνη δείχνει εναλλαξ δεξι και αριστερο πλάνο. οπότε αν είχα ένα ζευγάρι ηλεκτρονικα γυαλια τα οποία απομονωναν τον κάθε φακό τους στο ματι μου με την ίδια συχνότητα που εναλλάσει και το προγραμμα αυτο τ πλάνα θα ίχα 3δ ταινία.
λοιπον τεχνικος δεν ειμαι αλλα απ οτι εχω διαβασει σε πολλα φορουμς το refresh rate στις TFT οθονες είναι εντελώς πλασματικο για τον λόγο οτι δεν διαμορφώνουν την εικόνα μέσω σάρωσης όπως οι πυροβολου. Διάβασα επίσεις ότι κάποιος με ένα ασερ τ κατάφερε χρησιμοποιώντας τον stereoscopic player ο οποιος, απ ότι τον δουλεψα, έει μίαεπιλογή γα x3d glasses που αν το κανεισ πλήρη οθόνη δείχνει εναλλαξ δεξι και αριστερο πλάνο. οπότε αν είχα ένα ζευγάρι ηλεκτρονικα γυαλια τα οποία απομονωναν τον κάθε φακό τους στο ματι μου με την ίδια συχνότητα που εναλλάσει και το προγραμμα αυτο τ πλάνα θα ίχα 3δ ταινία.
risky thing to do
θεωρητικά μπορεί να γίνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συνιστούσα μια τέτοια λύση όταν αυτή δεν υποστηρίζεται από τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Δυστυχώς εμείς δεν διαθέτουμε τέτοια γυαλιά για να κάνουμε test και να σου πούμε μα σιγουριά ότι μπορεί να δουλέψει.
Απ: hp pavilion dv3-2050ev
εγω ρωταω αν υπ΄ρχουν τετοια γυαλια τιποτ αλο
3D FORUM :: Βοήθεια .... :: Βοήθεια ....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Παρ Φεβ 27, 2015 6:02 am από meopoka09
» Τέχνη και τεχνολογία τα 3D ολογράμματα της Rabbit Holes τα σπάνε.
Παρ Φεβ 27, 2015 5:53 am από meopoka09
» Ένα website με όλες τις 3D ταινίες!!!
Παρ Φεβ 27, 2015 5:52 am από meopoka09
» Κόναν ο βάρβαρος 3D, Conan 3D
Κυρ Μαρ 17, 2013 5:27 am από bulampou
» 3D games γενικές παρατηρήσεις
Δευ Φεβ 25, 2013 10:38 am από meopoka09
» Επιπτώσεις 3D απεικόνισης στην όραση
Τρι Ιαν 22, 2013 10:41 pm από meopoka09
» Αποριες σχετικα με το 3d
Τρι Ιαν 22, 2013 10:38 pm από meopoka09
» VIDEOS ΓΙΑ 3D GAMES ΣΤΟ YOUTUBE